Ferratum listautui Frankfurtin pörssiin

Ferratum suunnittelee myös mobiilipankkia.

Pikavippiä ja tililuottoja tarjoava lainapalvelu Ferratum listautui helmikuussa Frankfurtin pörssiin. Taustalla on suunnitelma laajentaa toimia uusiin maihin.

Ferratum aikoo julkaista kesällä mobiilipankin, joka toimii Euroopan laajuisesti. Mobiilipankkitilin avulla henkilö voi käyttää samaa mobiilipankkitiliä muuttaessaan maasta toiseen, eikä hänen tarvitse avata erillistä pankkitiliä uudessa maassa. Toisin kuin perinteiset pankkipalvelut, mobiilipankki toimii reaaliaikaisesti.

Mobiilipankin perustamisen taustalla on muun muassa arvio siitä, että mobiilimaksut tulevat vuonna 2015 lisääntymään yli 60 prosentilla.

Ferratum tarjoaa tällä hetkellä lainapalveluitaan 19 maassa. Mobiilipankin myötä yhtiö aikoo laajentaa toimintansa lopulta 30 maahan.

Tähän liittyvät artikkelit

 • Ylivelkaantuneella voi olla kymmeniä päällekkäisiä velkojaYlivelkaantuneella voi olla kymmeniä päällekkäisiä velkoja
  Takuu-Säätiössä on nähty, että velalliselle voi kertyä useita kymmeniä velkoja, koska heillä on mahdollisuus saada velkaa velan päälle. Tilanne voi johtaa hallitsemattomaan velkakierteeseen.
 • 100 e pikavippi – moninkertainen lasku100 e pikavippi – moninkertainen lasku
  Taloussanomat uutisoi maksamatta jääneistä pikavipeistä. Lehden mukaan, ja mikä on totta, jo esimerkiksi 50 tai 100 euron pikavippi voi johtaa todella isoon laskuun, mikäli takaisinmaksuvelvoitteen jättää hoitamatta.
 • Yhteisvastuukeräyksen varoilla ehkäistään ylivelkaantumista myöntämällä edullisia vippejäYhteisvastuukeräyksen varoilla ehkäistään ylivelkaantumista myöntämällä edullisia vippejä
  Yhteisvastuukeräyksen varoilla on tarkoitus käynnistää pienluottohanke, joka pyrkii ehkäisemään ylivelkaantumista myöntämällä edullisia vippejä.
 • Maksuhäiriöiden määrä edelleen kasvanutMaksuhäiriöiden määrä edelleen kasvanut
  Maksuhäiriömerkintöjä oli viime vuoden lopulla lähes yhtä paljon kuin 1990-luvun laman pahimpina vuosina,. Vähintään yksi maksuhäiriömerkintä on nyt 367 000 henkilöllä.
 • Vippi24Vippi24
  Vippi24.fi tarjoaa pikavippiä, joka auttaa yllättävissä tilanteissa. Haet lainaa näppärästi netin kautta. Vippi24:n pikavipit ovat perinteisiä pikalainoja. Pienin haettavissa oleva summa on 50 euroa ja suurin 1000 euroa. 50 - 300 euron välillä vipattavan summan vo...
 • Pikavippien suosio kasvussaPikavippien suosio kasvussa
  Tämän vuoden toisen neljänneksien, eli 1.4-30.6 välisen ajan Luottokanta-tilasto on julkaistu syyskuun puolessa välissä. Tilastokeskuksen ylläpitämän ja julkaiseman tilaston mukaan pienlainat ovat edelleen suosittuja.
 • OK MoneyOK Money
  OK Moneyn tarjoama OK Limiitti on 2100 euron arvoinen luottolimiittilaina. Tee lainahakemus netissä, luottopäätöksen saat 15 minuutissa. Luottopäätöksen jälkeen voit nostaa ja käyttää rahaa oman tarpeen mukaan juuri silloin kun rahalle on tarvetta.
 • Pikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieniPikavippien osuus ylivelkaantumisessa pieni
  Pikavippien osuus suomalaisten ylivelkaantumisessa on pieni. Viime vuonna rekisteröidystä maksuhäiriömerkinnöistä alle 5 prosenttia johtui pikavipeistä.
 • Pikalainojen viivästyskorko ei voi olla tuhansia prosenttejaPikalainojen viivästyskorko ei voi olla tuhansia prosentteja
  Mediassa on kerrottu virheellisesti pikavippien viivästyskoron kasvavan jopa tuhansiin prosentteihin. Todellisuudessa viivästyskorko on 8,5 prosenttia.
 • EkstraluottoEkstraluotto
  Ekstraluotto myöntää käyttöösi 2100 euron suuruisen tililuoton. Miniminosto on vain 10 euroa ja lainaa lyhennetään pienissä kuukausierissä takaisin. Lyhennys on vain 10% avoimena olevasta saldosta kuukausittain.